BESPLATNA ISPORUKA
ZA PORUDŽBINE IZNAD 8,000 RSD
PONUDA VIŠE OD 2,000 PROIZVODA
SVETSKI POZNATIH PROIZVOĐAČA
ISPORUKA 231 RSD
NA TERITORIJI CELE SRBIJE

Plaćanje i isporuka

Način plaćanja

Prilikom kupovine u mogućnosti ste da odaberete:

– plaćanje prilikom preuzimanja ( kod plaćanja pouzećem, naručenu robu plaćate gotovinom prilikom isporuke )

– plaćanje direktnom bankovskom transakcijom ( robu možete platiti direktnom uplatom na naš račun. Narudžbenicu sa uputstvima za uplatu izabranih proizvoda dobićete na e-mail koji ste uneli prilikom registracije. Plaćanje možete izvršiti standardnom uplatnicom u bilo kojoj pošti ili banci na teritoriji Srbije, ili putem interneta ako imate internet pristup svom računu )

Cene na sajtu su iskazane u dinarima sa uračunatim porezom, a plaćanje se vrši isključivo u dinarima.

Preuzimanje pošiljke

Robu isporučujemo kurirskom službom isključivo na teritoriji Republike Srbije. Pošiljka stiže na adresu u periodu od 8-19h. Potrebno je da u tom periodu na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Ukoliko Vas kurir ne pronađe na adresi, pozvaće vas na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i dogovoriti novi termin isporuke. Ukoliko Vas ni drugog puta ne pronađe na adresi, pošiljka se vraća nama. Kontaktiraćemo Vas u vezi razloga neisporučivanja pošiljke.

Rok isporuke

Nakon poručivanja robe, bićete obavešteni o statusu vaše porudžbine putem email-a. Period isporuke porudžbine je 2 – 7 radnih dana.

Cena isporuke

Cena isporuke je 231 dinar. Za porudžbine vrednosti veće od 8.000 dinara troškove transporta snosimo mi.

Podeli ovo :