BESPLATNA ISPORUKA
ZA PORUDŽBINE IZNAD 8,000 RSD
PONUDA VIŠE OD 1,000 PROIZVODA
SVETSKI POZNATIH PROIZVOĐAČA
ISPORUKA 231 RSD
NA TERITORIJI CELE SRBIJE

Pravo na odustajanje

Poštovani kupci obaveštavamo Vas da se u skladu sa Zakonom o zaštiti potrošača („Sl.Glasnik RS“ br.62/2014, 6/2016-dr.zakon I 44/2018-dr.zakon) kupovina preko našeg web sajta (naše online prodavnice) www.htzopremasrbija.co.rs smatra prodajom na daljinu. Ugovor na daljinu možete preuzeti ovde.

Kupac ima pravo da u roku od 14 dana od dana zaključenja ugovora na daljinu tj dana prispeća pošiljke u njegovu državinu, a bez navođenja razloga jednostrano raskine ugovor, dostavljanjem prodavcu obrazac za odustanak u elektronskoj ili štampanoj formi. Jednostranim raskidom kupac se oslobađa svih ugovornih obaveza, osim neposrednih troškova povraćaja robe. Obrazac za odustanak možete preuzeti ovde.

Da bi ostvarili pravo na odustanak proizvodi moraju bit nekorišćeni, neoštećeni i u originalnoj ambalaži. Mora biti priložen originalni račun i popunjen obrazac za odustanak od ugovora. U suprotnom se proizvod vraća na Vašu adresu, o Vašem trošku.

Ukoliko želite da odustanete od kupovine:
1.    Pošaljite nam na email adresu [email protected] izjavu o odustanku od ugovora na daljinu. Rok za slanje izjave je 14 dana od trenutka prijema robe.
2.    Nakon prijema obrasca o odustanku od ugovora, bez odlaganja ćete primiti obaveštenje o prijemu istog, zajedno sa uputstvom za vraćanje kupljenog proizvoda. Ukoliko ste odlučili da odustanete od kupovine, molimo Vas ne šaljite paket samoinicijatvno, već isključivo u dogovoru sa zaposlenima u našoj kompaniji.
3.    Proizvod treba da vratite najkasnije u roku od 14 dana od dana kada ste poslali obrazac za odustanak.
4.    Nakon prijema proizvoda i stručne verifikacije njegove ispravnosti uplaćen novac će Vam biti vraćen u najkraćem roku a nakasnije za 14 dana.

Podaci koje potrošač unosi u obrazac o odustanku od ugovora zaključenog na daljinu, služe isključivo u svrhe evidentiranja izmena u prometu robe i neće se koristiti u druge svrhe.

Podeli ovo :