BESPLATNA ISPORUKA
ZA PORUDŽBINE IZNAD 8,000 RSD
PONUDA VIŠE OD 2,000 PROIZVODA
SVETSKI POZNATIH PROIZVOĐAČA
ISPORUKA 231 RSD
NA TERITORIJI CELE SRBIJE

Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili naš internet sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje ovog našeg internet sajta podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo vas da napustite internet sajt.

Vlasništvo sadržaja

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo TIM PROMET HTZ DOO ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. TIM PROMET HTZ DOO će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, TIM PROMET HTZ DOO se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, TIM PROMET HTZ ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji. Zabranjeno je svako lažno predstavljanje i ostavljanje netačnih podataka prilikom pravljenja narudžbenice, nestručno tumačenje, analiza i objavljivanje podataka u vezi sa sajtom ili zlonamerno obmanjivanje objavljivanjem direktne ili indirektne lične veze sa sajtom ili zaposlenima u TIM PROMET HTZ DOO a u cilju lične, poslovne promocije ili u cilju nanošenja štete ugledu kompanije TIM PROMET HTZ DOO.

Odricanje od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. TIM PROMET HTZ DOO niti bilo koje njegovo povezano ili zavisno pravno lice, zaposleni ili rukovodilac, kao ni bilo koje treće lice angažovano od strane TIM PROMET HTZ DOO u kreiranju, proizvodnji i postavljanju i održavanju sajta nisu odgovorni za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

TIM PROMET HTZ DOO maksimalno koristi sve svoje resurse da Vam svi artikli na ovom sajtu budu prikazani sa ispravnim nazivima, specifikacijama, fotografijama i cenama. Ipak, ne možemo garantovati da su sve navedene informacije i fotografije artikala na ovom sajtu u potpunosti tačne.

Artikli prikazani na ovom sajtu mogu biti privremeno ili trajno nedostupni što u svakom momentu možete proveriti pozivom na broj +381 63 82 17 018 ili poslati upit Email-om na adresu [email protected].

TIM PROMET HTZ DOO ne može garantovati da će isporučiti svaki proizvod poručen preko sajta www.htzopremasrbija.co.rs. Ukoliko neki proizvod koji je poručen trenutno nije na stanju, ili postoje tehnički ili drugi razlozi koji onemogućavaju isporuku, TIM PROMET HTZ DOO zadržava pravo da otkaže narudžbenicu i o tome obavesti Kupca emailom ili telefonom. Ukoliko postoji mogućnost zamene proizvoda, kupac će biti kontaktiran u cilju omogućavanja zamene proizvoda ili otkazivanje narudžbenice. TIM PROMET HTZ DOO odbacuje bilo kakvu odgovornost za bilo kakvu neposrednu ili posrednu štetu, u najširem smislu, koja nastane otkazivanjem narudžbenice. U slučaju otkazivanja narudžbenice za koju je kupac izvršio plaćanje, online-karticom ili uplatom na tekući račun, TIM PROMET HTZ DOO, odmah po otkazivanju narudžbenice i informisanja kupca, za slučaj uplate na tekući račun, vraća novac na isti tekući račun sa kog je izvršena uplata

Ocene i komentari

Korisnici mogu postavljati ocene i komentare vezane za naše proizvode predstavljene na veb-sajtu  (“ocene proizvoda”), sve dok je sadržaj komentara legalan i pristojan, nije klevetnički i preteći, ne ugrožava privatnost, ne krši prava intelektualne svojine, ili na neki drugi način šteti trećim licima, kao i ukoliko ne sadrži softverske viruse, komercijalne ili političke reklame, lančana pisma, masovnu poštu  ili neki drugi oblik nepoželjnih sadržaja („spam“).  TIM PROMET HTZ DOO zadržava pravo da ukloni, izmeni ili odbije da objavi takve sadržaje.

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije TIM PROMET HTZ DOO. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. TIM PROMET HTZ DOO ne kontroliše i nije odgovorna za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. TIM PROMET HTZ DOO ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez naše saglasnosti.

Privatnost podataka

Da bi ispunili Vaše zahteve i potrebe, prikupljamo određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog sajta. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. TIM PROMET HTZ DOO se obavezuje da će čuvati privatnost svih korisnika sajta. Poštujemo privatnost svojih korisnika i u svemu poštujemo odredbe Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Podatke koje korisnik ostavi na ovom web mestu i ostale podatke o korisniku, nećemo davati na uvid trećoj strani sem u zakonu izričito predviđenim slučajevima.

Svi lični podaci (Vaše ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) koje ostavite na Sajtu putem elektronske pošte ili na neki drugi način, koristiće se u skladu sa Polisom privatnosti sajta. Bilo koja druga saopštenja ili materijali koje prenesete na Sajt, kao što su pitanja, komentari, predlozi i slično, neće se smatrati poverljivim informacijama niti će biti zaštićeni.

Izmena uslova korišćenja

TIM PROMET HTZ DOO može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Poslednji put izmenjeno 19.11.2020

Podeli ovo :