Uslovi korišćenja

Hvala što ste posetili naš internet sajt. Vaš pristup, kao i korišćenje ovog našeg internet sajta podleže ovim uslovima korišćenja i važećim zakonskim propisima koji uređuju ovu oblast. Pristupom i korišćenjem internet sajta, prihvatate bez ograničenja, ove uslove korišćenja. Ukoliko ne prihvatate ove uslove korišćenja bez ograničenja, molimo vas da napustite internet sajt.

Vlasništvo sadržaja

Internet sajt i svi tekstovi, logotipi, grafika, slike, audio materijal i ostali materijal na ovom internet sajtu (u daljem tekstu: Sadržaj), jesu autorsko pravo ili vlasništvo TIM PROMET HTZ DOO ili su na internet sajt postavljeni uz dozvolu vlasnika ili ovlašćenog nosioca prava. Korišćenje Sadržaja, osim na način opisan u ovim uslovima korišćenja, bez pisane dozvole vlasnika Sadržaja je strogo zabranjeno. TIM PROMET HTZ DOO će zaštiti svoja autorska prava, svoja prava intelektualne svojine i ostala srodna prava, kao i druga prava, u najvećoj meri dozvoljenoj zakonom, uključujući i krivično gonjenje.

Vaša upotreba internet sajta

Sadržaj internet sajta može sadržati netačne podatke ili štamparske greške. Promene na internet sajtu se mogu napraviti periodično u bilo kom trenutku i bez obaveštenja. Međutim, TIM PROMET HTZ DOO se ne obavezuje da redovno ažurira informacije sadržane na ovom internet sajtu. Takođe, TIM PROMET HTZ ne garantuje da će internet sajt funkcionisati bez prekida ili grešaka, da će nedostaci biti blagovremeno ispravljani ili da je internet sajt kompatibilan sa vašim hardverom ili softverom. Informacije date na ovom internet sajtu ne treba tumačiti kao savete za donošenje odluka bilo koje vrste. Treba da se posavetujete sa odgovarajućim stručnjakom ako Vam je potreban specifičan savet prilagođen Vašoj situaciji.

Odricanje od odgovornosti

Internet sajt koristite na sopstveni rizik. TIM PROMET HTZ DOO niti bilo koje njegovo povezano ili zavisno pravno lice, zaposleni ili rukovodilac, kao ni bilo koje treće lice angažovano od strane TIM PROMET HTZ DOO u kreiranju, proizvodnji i postavljanju i održavanju sajta nisu odgovorni za materijalnu ili nematerijalnu štetu, direktnu ili indirektnu koja nastane iz korišćenja ili je u nekoj vezi sa korišćenjem internet sajta ili njegovog sadržaja.

Ocene i komentari

Korisnici mogu postavljati ocene i komentare vezane za naše proizvode predstavljene na veb-sajtu  (“ocene proizvoda”), sve dok je sadržaj komentara legalan i pristojan, nije klevetnički i preteći, ne ugrožava privatnost, ne krši prava intelektualne svojine, ili na neki drugi način šteti trećim licima, kao i ukoliko ne sadrži softverske viruse, komercijalne ili političke reklame, lančana pisma, masovnu poštu  ili neki drugi oblik nepoželjnih sadržaja (“spam”).  TIM PROMET HTZ DOO zadržava pravo da ukloni, izmeni ili odbije da objavi takve sadržaje.

Linkovi sa internet sajtovima trećih lica

Internet sajt može sadržati linkove drugih internet sajtova čiji vlasnik ili korisnik nije TIM PROMET HTZ DOO. Takvi linkovi su obezbeđeni isključivo da bi Vama pružili što više informacija. TIM PROMET HTZ DOO ne kontroliše i nije odgovorna za rad, sadržaj, politiku privatnosti ili bezbednost ovih sajtova. TIM PROMET HTZ DOO ne kontroliše sadržaj ili proizvode ili usluge dostupne na ovim internet sajtovima. Ako uspostavite vezu sa takvim internet sajtovima preko linka na našem internet sajtu, to činite na sopstveni rizik i bez naše saglasnosti.

Privatnost podataka

Da bi ispunili Vaše zahteve i potrebe, prikupljamo određene lične podatke prilikom pretrage nekih internet stranica ovog sajta. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Uz pomoć tih podataka bićemo u mogućnosti da Vam isporučimo željenu robu, kao i da Vas obavestimo o trenutnom statusu narudžbine. TIM PROMET HTZ DOO se obavezuje da će čuvati privatnost svih korisnika sajta. Poštujemo privatnost svojih korisnika i u svemu poštujemo odredbe Zakona o zaštiti podataka o ličnosti. Podatke koje korisnik ostavi na ovom web mestu i ostale podatke o korisniku, nećemo davati na uvid trećoj strani sem u zakonu izričito predviđenim slučajevima.

Svi lični podaci (Vaše ime, adresa, broj telefona ili e-mail adresa) koje ostavite na Sajtu putem elektronske pošte ili na neki drugi način, koristiće se u skladu sa Polisom privatnosti sajta. Bilo koja druga saopštenja ili materijali koje prenesete na Sajt, kao što su pitanja, komentari, predlozi i slično, neće se smatrati poverljivim informacijama niti će biti zaštićeni.

Izmena uslova korišćenja

TIM PROMET HTZ DOO može u svakom trenutku izmeniti ove uslove korišćenja tako što će ažurirati ovaj tekst. Vi ćete automatski biti obavezani novim uslovima korišćenja sadržanim u izmenama, te bi iz tog razloga trebalo da periodično posetite ovu stranicu radi upoznavanja sa trenutno važećim uslovima korišćenja.

Podeli ovo :