BESPLATNA ISPORUKA
ZA PORUDŽBINE IZNAD 8,000 RSD
PONUDA VIŠE OD 2,000 PROIZVODA
SVETSKI POZNATIH PROIZVOĐAČA
ISPORUKA 231 RSD
NA TERITORIJI CELE SRBIJE

Polisa privatnosti

Vaša privatnost i poverenje su nam veoma važni i ova izjava o privatnosti pruža važne informacije o tome kako obrađujemo vaše lične informacije. Posetom našeg sajta i / ili registracijom prihvatate i saglasni ste sa praksom opisanom u našoj polisi privatnosti.

KO SMO MI:

Svaka lična informacija dostavljena ili prikupljena na sajtu htzopremasrbija.co.rs je kontrolisana od strane firme TIM PROMET HTZ DOO registrovane u Srbiji, sa sedištem u Vranju, Zmaj Jovina 9.

KOJE INFORMACIJE PRIKUPLJAMO:

Kada se registrujete na naš sajt ili obavite kupovinu dostavljate nam lične podatke (ime i prezime, broj telefona, adresu, e-poštu) kako biste nam omogućili obradu porudžbenice i isporuku robe.

Ako popunite obrazac za kontakt sa svojim podacima dostavljate nam adresu e-pošte na koju vam odgovaramo na postavljeno pitanje.

Registrovanjem na newsletter (bilten), korisnička e-adresa će biti dodata na listu kontakata onih koji mogu primati e-poruke koje sadrže informacije komercijalne ili promotivne prirode u vezi sa ovim sajtom. Međutim, ako se predomislite i odlučite da ne želite da dobijete e-poštu sa ovog sajta, možete se odjaviti tako što ćete kliknuti na link za odjavu na dnu bilo koje e-pošte koju primite od nas.

KOLAČIĆI (COOKIES):

Kao i mnogi sajtovi i mi  koristimo „kolačiće“. Kolačići su mali podaci u obliku tekstualnih datoteka koje se šalju u vaš pretraživač sa našeg web servera i nalaze se na vašem računaru. Kolačići nam pomažu da vam pružimo bolju internet stranicu, omogućavajući nam da nadgledamo koje stranice su vam korisne a koje ne. Informacije koje automatski dobijamo ovim putem uključuju vašu IP adresu kojom ste povezani na internet, naziv vašeg kompjutera, browser i operativni sistem kao i detalje o internet konekciji sa koje pristupate. Kolačići na bilo koji način nam ne omogućavaju pristup vašem računaru ili nam daju bilo kakve informacije o vama, osim podataka koje odaberete da podelite sa nama. Većina pretraživača automatski prihvataju kolačiće, ali vam omogućavaju i da ih onesposobite podešavanjem u Settings -> Privacy and Security -> Cookies. Preporučujemo vam da ostavite kolačiće „uključene“ tako da vam možemo ponuditi bolje iskustvo u kupovini.

Kada su u pitanju kolačići treće strane, koristimo alate kao što su Google analitika i Facebook pixel, koji takođe prikupljaju kolačiće, a nama omogućavaju njihovo korišćenje. Kolačiće treće strane prikupljaju servisi Google i Facebook u skladu sa njihovim politikama privatnosti, dok ih mi samo koristimo za realizaciju kampanja kroz navedene platforme. Za prikupljanje, čuvanje i brisanje podataka prikupljenim kolačićima treće strane odgovorna je strana koja ih prikuplja Google i Facebook. Kolačiće treće strane koristimo za merenje posećenosti sajtu i realizaciju marketing kampanja kroz Google i Facebook platforme.

KAKO KORISTIMO OVE INFORMACIJE:

U skladu sa  polisom o bezbednosti informacije mogu biti upotrebljene za:

  • Proveru i isporuku narudžbi
  • Pružanje podrške kupcu
  • Vođenje vaše istorije kupovine
  • Obaveštavanje potrošača putem email-a o predstojećim akcijama i drugim korisnim informacijama
  • Prilagođavanje marketinga.

SIGURNOST PODATAKA:

Sve informacije se čuvaju na sigurnom. Firma TIM PROMET HTZ DOO odnosno rukovalac podacima i lice koje podatke obrađuje, preduzima tehničke, kadrovske i organizacione mere bezbednosti da bi zaštitila informacije koje ste učinili dostupnim od nenamerne ili namerne zloupotrebe, gubitka, uništavanja, promena ili pristupa istim od strane neovlašćenih lica. Ovaj sajt poseduje SSL bezbednosni protokol koji se koristi za slanje poverljivih podataka preko Interneta. SSL kreira bezbednu konekciju između browsera i servera. U tom procesu koristi se enkripcija, kako bi se obezbedila privatnost podataka. Vaša bezbednost je garantovana jer TIM PROMET HTZ DOO koristi najnovije bezbednosne mere da zaštiti vaše podatke prilikom pregledanja sajta ili kupovine kod nas.

KO JOŠ MOŽE VIDETI VAŠE PODATKE:

Vaše podatke kao što su  (ime i prezime, broj telefona i adresu) prosledjujemo trećem licu a to je kurirska služba kako bi mogla da vam isporuči kupljeni proizvod. Vaše informacije mogu biti prosledjene ovlašćenom državnom organu na njihov zahtev.

KOLIKO DUGO ČUVAMO PODATKE O LIČNOSTI:

Vaše podatke o ličnosti ne čuvamo duže od onog vremena koje je neophodno da bi se realizovala svrha zbog koje su oni prikupljeni, odnosno ne duže od vremena za koje imamo vašu saglasnost.

Na primer, ukoliko se odjavite sa našeg newslettera ili obrišete vaš nalog sa našeg sajta, vaši podaci će biti automatski izbrisani.

Ukoliko ostavite komentar, taj komentar i njegovi meta podaci se čuvaju neograničeno. Ovo je zato da bismo prepoznali i automatski odobrili sve komentare koje uslede umesto da ih držimo u redu za pregled.

Za korisnike koji se registruju na naše web mesto, takođe čuvamo lične informacije koje dostave u svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, urede ili obrišu svoje lične podatke bilo kada. Upravnici web mesta takođe mogu da vide i urede te informacije.

PRAVA KORISNIKA:

Korisnik ima pravo:

  • da se u svakom trenutku odjavi sa email liste;
  • da zatraži uvid u stanje svih njegovih podataka koji su sačuvani u našoj bazi podataka;
  • da zatraži da bude zaboravljen (da se izbrišu svi njegovi podaci iz naše baze podataka).

PROMENE U NAŠOJ POLISI PRIVATNOSTI:

Zadržavamo pravo da bilo kada izmenimo ovu Polisu privatnosti. Svaka izmena postaje važeća nakon njenog objavljivanja na sajtu htzopremasrbija.co.rs. Korisnik se obavezuje da povremeno pročita ovu politiku privatnosti kako bi bio upoznat sa eventualnim izmenama iste. Ukoliko korisnik nastavi da koristi sajt i naše usluge nakon bilo koje nove verzije politike privatnosti, podrazumeva se da je istu prihvatio kao važeću.

ZABRINUTI STE ZBOG:

Ako imate bilo kakvih nedoumica u vezi ove polise privatnosti slobodno nas kontaktirajte na Email: [email protected] kako bismo vam pomogli i razrešili vašu brigu ili problem.

Hvala na poverenju.

Poslednji put izmenjeno 15. 07. 2019.

Podeli ovo :